Hennes Föräldrar Grät När De Såg Henne, Men Titta På Henne Nu

Att vara kär är en av de mest underbara känslorna en människa någonsin kan uppleva. Det är som när du sover ut på en söndagsmorgon, och du har ingenting att göra på hela dagen, men ännu bättre. Det är som att äta din favoritmåltid och skölja ner den med din favoritöl medan du tittar på din favorit TV-show, men det är på något sätt ännu bättre än så. Kärlek är omöjligt att förklara, du måste helt enkelt känna det, och uppleva det. Denna största av alla upplevelser har sin egen dag då vi firar det, det finns tusentals filmer och romaner dedikerad till det, men oavsett hur nära känslan än representeras, kan det aldrig riktigt beskrivas.

En oroande sak är när Hollywood beskriver denna känsla i sina romantiska filmer är, och att aktörerna alltid är så vackra. Detta tyder på att det enda sättet att vara kär, eller att bli älskad, är att vara vacker. Inom film, följer manusförfattare, regissörer och alla som är involverade i produktionen av en film samma recept – Den stilige killen blir kär i en vacker flicka, är det sker en hel del drama mellan dem, och i slutet hittar dessa vackra människor varandra igen.

Tyvärr kan inte alla av oss möta dessa skönhets normer som Hollywood ställer, men det betyder inte att vi ska berövas av kärleken. Alla förtjänar kärlek, oavsett hans eller hennes utseende. Även en person som blir retad och mobbad för att vara lite annorlunda eller ointressant i den allmänna förståelsen av skönhet, kan och kommer också att hitta kärleken.

 

Det finns några modiga par där ute, som helt enkelt vägrar att acceptera de stereotyper och de hittar kärlek och lycka, trots hatet som kommer från ledsna, ensamma person på internet. Även om de inte är lika vackra som skådespelare och modeller, är de fortfarande de vackraste varelserna i ögonen på deras betydande andre halva.

Missa inte berättelser av flera sådana par som du kommer att hitta på nästa sida.

Post Author: admin